Рекламирайте вашите обяви за работа с език

Top Language Jobs е специализиран уебсайт № 1 за набиране на персонал за работа с език в % CITY%, България и Европа.

Рекламирането в Top Language Jobs е прост, бърз и ефективен начин да представите вашето свободно работно място пред голямата аудитория от специалисти кандидати с езикови умения.

1. Платете с кредитна / дебитна карта

Това става бързо и лесно и платежният процес е защитен. В рамките на броени минути вашето свободно работно място ще се появи на сайта Top Language Jobs.

Всяка публикувана обява за работа остава на сайта за период от 4 седмици и се подновява автоматично всяка седмица.

Ако сте нов клиент, трябва да се започнете от създаването на акаунт. Това означава просто да изберете потребителско име и парола и да предоставите информация за контакт с вашата компания заедно с информация за разплащане с карта.

След като сте създали акаунт, вие ще можете да публикувате, променяте или премахвате обяви за работни места на нашия сайт.

Щракнете тук, за да създадете сметка с кредитна карта Няколко изисквания или регуларна нужда от набиране на персонал Ако имате няколко изисквания или имате регуларна нужда да набирате персонал, моля, свържете се с нашия екип продажби, като се обадите на 44 208 920 7933 или ни изпратите имейл на , за да видим как можем да ви спестим пари чрез използването на нашите пакетни предложения.

Заявка за Media Pack За да направите заявка за Media Pack или да научите повече за рекламата в Top Language Jobs, моля, свържете се с нашия екип по продажбите, като се обадите на 44 208 920 7933 или изпратите имейл на Системи за публикуване на обяви за работа.

Ние не поддържаме HTTP и SOAP системи за публикуване. За повече информация, моля, свържете се с нас на

Recruiting Сега