Заявление за конфиденциалност

Language Jobs Ltd обработва всички лични данни в съответствие с нашите задължения по Закона за защита на личните данни. Ние разбираме важността от запазването на поверителността на вашата автобиография и всички лични данни, съдържащи се в нея, както и друга информация, която може да ни предоставите, докато използвате нашия уебсайт.

Какви данни събираме?

Language Jobs Ltd събира лични данни за вас само с цел подпомагане процеса на набиране на персонал;. Тези данни включват информация за вашето име, адрес, националност, имейл адрес, професионален опит и езикови уимения.

Защо събираме тези лични данни?

Ние събираме и обработваме тези лични данни, доколкото това е нужно в процеса по набиране на персонал. Като използвате уебсайта и като регистрирате личните си данни при нас, вие давате съгласието си ние да събираме и обработваме предоставените от вас лични данни и да разкриваме тази информация на вероятни работодатели и клиенти във връзка с процеса по набиране на персонал.

Предоставяме ли данни на трети лица?

При регистрацията вие имате възможност да изберете дали личните ви данни да бъдат налични за трети лица работодатели и специалисти по набиране на персонал. Обаче за да подпомогнем процеса по набиране на персонал, когато кандидатствате за свободни работни места на този сайт, вашите данни автоматично ше бъдат предавани на вероятни агенции за подбор на кадри или работодатели.

Как се пазят тези данни?

Сигурността на вашите данни е изключително важна за нас. Достъп до вашите лични данни има само нашият персонал. Ваше е решението дали информацията ще бъде предоставена на трети лице (вероятни работодатели или клиенти). За да ни помогнете да ви намерим работа, когато кандидатствате за свободни работни места на този сайт, вие се съгласявате информацията за вас да бъде автоматично предадена на вероятни агенции за подбор на кадри или работодатели.

Как да премахнете вашата информация от базата данни?

Ако сте се регистрирали в Language Jobs Ltd и желаете да премахнете информацията за вас от нашата база данни, можете да го направите онлайн, като влезете в системата или изпратите имейл до нас чрез нашия формуляр за запитване, като посочите личните си данни (име и адрес) и заявите, че искате вашите данни да бъдат премахнати. Моля, включете имейл адреса, който сте използвали за регистрация на сайта.

Recruiting Сега