Top Language Jobs е портал № 1 в Европа за набиране на специалисти за работа с език. Ние ръководим Европейската мрежа на трудовите борси, като специално обслужваме професионалистите с езикови умения.

При все по-нарастващото търсене на двуезични и многоезични говорящи, много корпоративни компании, набиращи персонал онлайн, не могат да обслужват ефективно пазара за набиране на служители за работа с език. Екипът зад Language Jobs е с повече от 32 години опит в сферата на продажбите, маркетинга и набирането на служители за работа с език, което ни превръща в основният играч в този сектор.

Над 40% от кандидатите сега използват Интернет, за да си намерят работа, което превръща онлайн набирането на служители в основен път за кандидатстване за работа и за рекламиране на свободни работни места. Нашите обширни познания в сферата на маркетинга в тази област, съчетани с използването на най-новата технология за търсене, позволяват на Top Language Jobs да привлича хиляди търсещи работа с езикови умения.

Нашият сайт е конструиран и тестван с внимание, за да се направи процесът на намиране, кандидатстване за работа или реклама на работни места доколкото е възможно бърз, лесен и безболезнен.

"Фактът, че не говорите същия език като този на вашия клиент, не е само един неудобство, но може в крайна сметка да ви струва поръчки и работни места".

(Източник: Джеймс Stinson, www.recruitment-online.com)

Ако търсите работа и искате да използвате езиковите си умения, просто се регистрирайте при нас , за да кандидатствате за работни места и да имате достъп до нашата широка гама от функции, като например получаване на известия по имейл за публикувани нови работни места с език, които отговарят на вашите критерии.

Ако сте работодател или трудова борса, търсещи да назначат кандидати с езикови умения, рекламирайте вашите работни места в Top Language Jobs, за да получите уникално представяне пред най-голямата аудитория от висококвалифицирани специалисти на пазара.

Recruiting Сега